Advies en begeleiding

De senior specialisten en het management van 3-it kunnen buigen op vele jaren bedrijfservaring op zowat alle niveaus van ICT: ICT engineer, ICT manager, Projectleiding, ICT architectuur. 

Wij denken met u mee

 

Onze ruime ervaring en kennis stellen ons in staat u een brede waaier aan advies te bieden. Met behulp van een audit brengen we uw ICT infrastructuur en beheerprocessen in kaart. We tonen u onze bevindingen en adviseren u  om uw huidige situatie naar het niveau van uw verwachtingen te tillen.

 

Uw bedrijf zal steeds afhankelijker zijn geworden van uw ICT diensten en u verwacht ook dat uw systemen altijd beschikbaar zijn. 3-it kan deze verwachtingen samen met u omzetten in een realistisch Disaster Recovery Plan, daarbij behorende technologieën en procedures.

Wij zetten behoeftes om in oplossingen

 

Verder gebruiken we graag onze expertise om u te helpen uw behoeftes om te zetten in mogelijke oplossingen. Met een workshop brengen we de behoeftes in kaart en ter plekke tonen we u ook al mogelijke oplossingen om één en ander te realiseren.

 

Daarnaast is 3-it graag uw partner om uw informatiebeleidsplan te toetsen en/of samen met u op te zetten. We fungeren als klankbord en zetten onze ervaring en expertise in om het beste resultaat voor u te kunnen neerzetten.

Call to action advies

Advies nodig over ICT?

  • Een persoonlijke, vriendelijke en professionele IT dienstverlening, met een begeleiding op maat en een planning op lange termijn die aan onze specifieke noden beantwoordt.

    Brecht De Staercke – Simim
  • Zeer kundige engineers kenmerkt 3-it. Onafhankelijk van merk en leverancier adviseren ze ons naar een hedendaagse oplossing voor onze uitdagingen. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van onze klanten en hun eigendommen blijven garanderen.

    Sibbe Gielen - Brink’s Netherlands
  • 3-it: een firma met visie naar de toekomst toe. Gefocust op kwaliteit. Met de juiste technische ondersteuning inhouse worden projecten tot een goed einde gebracht. Zeer klantvriendelijk en oog voor prijs/kwaliteit verhouding. Een zeer fijne firma om mee samen te werken!

    Fabienne Verbeek - Group NDLE Automation nv