Detachering

Heeft u behoefte aan extra expertise op het gebied van ICT infrastructuur, dan stelt 3-it u graag haar specialisten ter beschikking in de vorm van detachering. 

Professionals met passie

 

U kunt ook een beroep doen op onze specialisten indien u tijdelijk extra krachten nodig hebt voor uw ICT project en/of om uw ICT infrastructuur te beheren en te ondersteunen.

 

De specialisten van 3-it kunnen verschillende rollen bij u invullen. We zullen dan ook samen met u het juiste profiel bij uw vraag zoeken en ter beschikking stellen.

 

Om u goede specialisten te kunnen aanbieden besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling, opleiding en begeleiding van onze mensen. Ze zullen naast een enorme bagage aan kennis, een sterk ontwikkelde persoonlijke effectiviteit en een berg aan ervaring meenemen.

 

Daarnaast zal 3-it deze specialisten steeds blijven begeleiden en ondersteunen waar dat nodig is, zodat u naast de specialist de kennis en ervaring van het hele bedrijf erbij krijgt.

De juiste persoon voor uw job

 

3-it heeft diverse specialisten ter beschikking die één of meerdere rollen kunnen vervullen.

 

Mogelijke rollen zijn:

 • Afdelingsmanagers
 • Teamleiders
 • Project managers
 • Infrastructuur architecten
 • System engineers
 • Network engineers
 • Support engineers

 

Belangrijk is dat we het juiste profiel zoeken bij uw vraag. Daarbij houden we niet alleen rekening met kennis maar zeker ook met de persoonlijke kenmerken van onze mensen. Uiteindelijk moet onze specialist in uw team passen zodat u de grootst mogelijke meerwaarde uit uw investering kunt halen.

Onze mensen zijn onze trots

 

3-it heeft veel aandacht voor het continue ontwikkelen, opleiden en begeleiden van haar mensen.

 

Naast het volgen van de traditionele technische opleidingen en het behalen van de daarbij behorende certificeringen bij onze partners, besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit. Ook worden er driewekelijks workshops georganiseerd voor en door de medewerkers met als doel kennis te delen met elkaar.

 

Behalve dat we zoveel aandacht hebben voor de persoon achter de specialist, vinden we de integratie in ons team zeer belangrijk. Onze medewerkers vormen een echt team van mensen die elkaar onderling zullen helpen. Dit heeft als voordeel voor u dat wanneer onverhoopt een specialist bij u niet het juiste antwoord weet, hij altijd kan en zal terugvallen op een of meerdere van zijn collega’s.

Heeft u behoefte aan extra expertise?

 • 3-it betekent voor Aurubis Belgium een betrouwbare partner voor dagdagelijkse IT ondersteuning, waarbij we kunnen rekenen op zeer bekwame, jonge mensen die onze eindgebruikers graag zien langskomen. Daarnaast tonen ze zich een waardige partner met de nodige expertise op vlak van infrastructuurprojecten.

  Ann Colen – Aurubis Belgium n.v.
 • Een betrokken partner voor onze flexibele resource behoefte.

  Emile Stam – Salves Business Productivity
 • Voor elke opdracht de juiste invulling! In zee gaan met 3-it betekent dat je kan putten uit meerdere profielen. Je kan binnen hetzelfde budget meerdere kennisbronnen aanboren. 

  Filip Onkelinx – Van Havermaet Groenweghe
 • Uitstekende projectmanager met verstand van zaken en gevoel voor de organisatie.
  Mede dankzij deze inzet hebben we als organisatie in korte tijd een grote stap voorwaarts gemaakt.

  Kees Broekman – VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg