Infrastructuur projecten

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan in onze aanpak voorop.
Zowel wat onze mensen als onze producten betreft.

Uw verwachtingen, onze uitdaging

 

Onze project managers hanteren een vast werkpatroon bij de realisatie van infrastructuur projecten. Want goede afspraken maken goede vrienden.

 

We zorgen ervoor dat wat u van ons verwacht op het moment van aanbesteding zo goed als mogelijk in lijn ligt met wat we opleveren. De basis van onze methodiek halen we uit industriestandaarden (Prince2, PMD, ITIL), best practices en eigen ervaring.

Zorgvuldig geselecteerde producten

 

3-it maakt duidelijke keuzes wat betreft de producten die ze gebruikt bij de realisatie van infrastructuur projecten. De producten die we inzetten, zowel hardware als software, kiezen we zorgvuldig. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan steeds voorop.

 

Best of breed, enterprise class, proven technology, zijn geen holle woorden bij ons. Onze oplossingen worden opgebouwd met bouwstenen van deze partners

Mensen met kennis van zaken

 

We sturen onze medewerkers getraind, met zelfvertrouwen en kennis van zaken en met de benodigde certificeringen het veld in. Onze mensen behaalden verschillende certificaten bij onze vaste producenten en distributeurs.

Call to action infrastructuur projecten

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw infrastructuur project?

 • Een persoonlijke, vriendelijke en professionele IT dienstverlening, met een begeleiding op maat en een planning op lange termijn die aan onze specifieke noden beantwoordt.

  Brecht De Staercke – Simim
 • 3-it betekent voor Aurubis Belgium een betrouwbare partner voor dagdagelijkse IT ondersteuning, waarbij we kunnen rekenen op zeer bekwame, jonge mensen die onze eindgebruikers graag zien langskomen. Daarnaast tonen ze zich een waardige partner met de nodige expertise op vlak van infrastructuurprojecten.

  Ann Colen – Aurubis Belgium n.v.
 • 3-it: correcte afspraken die worden nageleefd!

  Raf Janssens – 4technics
 • Wij zijn heel tevreden over de dagelijkse support die 3-it voor ons invult. Je kunt er rekenen op snelle reactietijden en de juiste expertise. Ook projecten worden met de meeste zorg afgerond.

  Gert Bogaerts – Phlippo
 • Meedenkend, adviserend en een vlotte service: voor onze scholen een echte aanwinst!

  Bart Opsteyn – Basisschool / BuSo-KIDS
 • 3-it is een zeer capabele EMC specialist. Niet alleen technisch maar ook meedenkend in oplossingen een waardevolle partner.

  Hans Hendrikx – IT Services Nederland
 • Een IT-partner die luistert, meedenkt, een betaalbare oplossing voorstelt en zich houdt aan termijn en budget.

  Benny Aerts – Smet Group