Managed Services

3-it kan uw ICT infrastructuur of een deel ervan onder beheer nemen. Ook Hosting of Back-up as a Service (BaaS) kunnen we verzorgen.

3-it staat altijd open om voor u een oplossing op maat op te zetten. 

3-it beschikt over datacenter faciliteiten op locatie in Geel en in Brussel. Voor u een zorg minder.

3-it Back-up as a Service is de nieuwe generatie intelligente data back-up en recovery-oplossing die de kritieke data van organisaties beschermt op een eenvoudige en uniforme manier.

 • Een persoonlijke, vriendelijke en professionele IT dienstverlening, met een begeleiding op maat en een planning op lange termijn die aan onze specifieke noden beantwoordt.

  Brecht De Staercke – Simim
 • Als ‘multi tenant’ Business Center hebben wij nood aan 'multifunctionele' IT support. 3-it heeft reeds bewezen dat ze ons kunnen ontzorgen in dit domein door inzet van hun excellente expertise! Wij zijn een tevreden klant.

  Nicolaas Geenen – Frame21 - Business & Event Center
 • Betrouwbaar, oplossend handelen en accuraat, kortom de ideale IT partner voor ons bedrijf.

  Sven Augusteyns – Bondec
 • Wij zijn heel tevreden over de dagelijkse support die 3-it voor ons invult. Je kunt er rekenen op snelle reactietijden en de juiste expertise. Ook projecten worden met de meeste zorg afgerond.

  Gert Bogaerts – Phlippo
 • JUVO heeft in 3-it een klantgerichte en meedenkende partner gevonden om onze eigen omgeving te ondersteunen alsook onze klanten een totaal pakket te kunnen aanbieden bij onze managed services!

  Lodewijk Babi – JUVO
 • Voor Planet Interior is IT (soft en hard) onze achillespees, een state of the art omgeving is dan ook een must. 3-it bleek de afgelopen jaren een vertrouwenswaardige partner te zijn voor al onze urgente en minder urgente IT-issues. Proactief en met goede raad leiden zij onze IT investeringen in goede banen en de maandelijkse controle zorgt voor een onberispelijke staat van dienst.

  Jan Baelus - Planet Interior
 • Snel, secuur, kwalitatief, flexibel.
  Wat wens je nog meer van je IT-partner?

  Bjorn Claes - Gemeente Balen
 • In onze zoektocht naar een betrouwbare B2B-partner voor een slimme BaaS oplossing zijn we bij 3-it uitgekomen. 3-it onderscheidt zich van de concullega ’s door de juiste technologie te kiezen en deze op een gebruiksvriendelijke manier aan Softconstruct aan te bieden.

  Marc Holemans - Softconstruct