Onze klanten

We passen in iedere bedrijfscultuur

We zijn supertrots op onze klantenportefeuille. Niet alleen om dat het leuke en goede klanten zijn, maar zeker ook omdat daaruit blijkt dat we in alle soorten bedrijven en dus culturen ons als een vis in het water voelen.

 

Naast lokale en Vlaamse overheid, vindt u ons terug op alle niveaus van scholen, industrieën, administratie, advocatuur en accountancy, maar ook retail en ICT zijn ons niet vreemd. Zorg, entertainment, security, transport en vele andere maken dat we ons wel ‘de kameleon van culturen’ mogen noemen.

Het is dan ook ons specialisme dat we ons niet specifiek op een sector richten, maar het gewoon zijn om ons in te leven in de cultuur en ons daaraan te kunnen aanpassen.

Call to action onze klanten

Zin om kennis te maken?

 • Een persoonlijke, vriendelijke en professionele IT dienstverlening, met een begeleiding op maat en een planning op lange termijn die aan onze specifieke noden beantwoordt.

  Brecht De Staercke – Simim
 • 3-it betekent voor Aurubis Belgium een betrouwbare partner voor dagdagelijkse IT ondersteuning, waarbij we kunnen rekenen op zeer bekwame, jonge mensen die onze eindgebruikers graag zien langskomen. Daarnaast tonen ze zich een waardige partner met de nodige expertise op vlak van infrastructuurprojecten.

  Ann Colen – Aurubis Belgium n.v.
 • Als ‘multi tenant’ Business Center hebben wij nood aan 'multifunctionele' IT support. 3-it heeft reeds bewezen dat ze ons kunnen ontzorgen in dit domein door inzet van hun excellente expertise! Wij zijn een tevreden klant.

  Nicolaas Geenen – Frame21 - Business & Event Center
 • Betrouwbaar, oplossend handelen en accuraat, kortom de ideale IT partner voor ons bedrijf.

  Sven Augusteyns – Bondec
 • 3-it: correcte afspraken die worden nageleefd!

  Raf Janssens – 4technics
 • Voor elke opdracht de juiste invulling! In zee gaan met 3-it betekent dat je kan putten uit meerdere profielen. Je kan binnen hetzelfde budget meerdere kennisbronnen aanboren. 

  Filip Onkelinx – Van Havermaet Groenweghe
 • Wij zijn heel tevreden over de dagelijkse support die 3-it voor ons invult. Je kunt er rekenen op snelle reactietijden en de juiste expertise. Ook projecten worden met de meeste zorg afgerond.

  Gert Bogaerts – Phlippo
 • Meedenkend, adviserend en een vlotte service: voor onze scholen een echte aanwinst!

  Bart Opsteyn – Basisschool / BuSo-KIDS
 • JUVO heeft in 3-it een klantgerichte en meedenkende partner gevonden om onze eigen omgeving te ondersteunen alsook onze klanten een totaal pakket te kunnen aanbieden bij onze managed services!

  Lodewijk Babi – JUVO
 • Uitstekende projectmanager met verstand van zaken en gevoel voor de organisatie.
  Mede dankzij deze inzet hebben we als organisatie in korte tijd een grote stap voorwaarts gemaakt.

  Kees Broekman – VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg
 • Een IT-partner die luistert, meedenkt, een betaalbare oplossing voorstelt en zich houdt aan termijn en budget.

  Benny Aerts – Smet Group
 • Zeer kundige engineers kenmerkt 3-it. Onafhankelijk van merk en leverancier adviseren ze ons naar een hedendaagse oplossing voor onze uitdagingen. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van onze klanten en hun eigendommen blijven garanderen.

  Sibbe Gielen - Brink’s Netherlands
 • Voor Planet Interior is IT (soft en hard) onze achillespees, een state of the art omgeving is dan ook een must. 3-it bleek de afgelopen jaren een vertrouwenswaardige partner te zijn voor al onze urgente en minder urgente IT-issues. Proactief en met goede raad leiden zij onze IT investeringen in goede banen en de maandelijkse controle zorgt voor een onberispelijke staat van dienst.

  Jan Baelus - Planet Interior
 • 3-it: een firma met visie naar de toekomst toe. Gefocust op kwaliteit. Met de juiste technische ondersteuning inhouse worden projecten tot een goed einde gebracht. Zeer klantvriendelijk en oog voor prijs/kwaliteit verhouding. Een zeer fijne firma om mee samen te werken!

  Fabienne Verbeek - Group NDLE Automation nv
 • Snel, secuur, kwalitatief, flexibel.
  Wat wens je nog meer van je IT-partner?

  Bjorn Claes - Gemeente Balen
 • In onze zoektocht naar een betrouwbare B2B-partner voor een slimme BaaS oplossing zijn we bij 3-it uitgekomen. 3-it onderscheidt zich van de concullega ’s door de juiste technologie te kiezen en deze op een gebruiksvriendelijke manier aan Softconstruct aan te bieden.

  Marc Holemans - Softconstruct