Onze partners

Een goed partnership stopt niet bij ons

Om de juiste partner voor onze klanten te kunnen zijn is het belangrijk dat we onze kwaliteit in de keten met producenten en distributeurs verder doortrekken.

 

We werken dan ook samen met partners die ons niet alleen heel goede producten kunnen leveren, maar zeker ook het juiste advies en ondersteuning geven zodat we precies die oplossingen samenstellen waar onze klanten hun meerwaarde in zullen vinden.

We zijn dan ook blij dat spelers als EMC, Dell, Microsoft, VMware, Cisco, Alcatel, Citrix, Symantec, Trend Micro, Veeam, Fortinet en Aerohive al vele jaren een vaste partner voor ons zijn.

 

Samen met hen zijn we in staat om betrouwbare en kwalitatieve oplossingen aan onze klanten te bieden. Met distribiteurs als Tech Data, Exclusive Networks, Ingram Micro, Alcadis, Arrow en Comstor brengen we deze oplossingen bij u.

Call to action onze partners

Interesse om met ons samen te werken?
 

 • Een betrokken partner voor onze flexibele resource behoefte.

  Emile Stam – Salves Business Productivity
 • 3-it has demonstrated great professionalism and technical competence in positioning Aerohive products and supporting its customers. A very good Aerohive partner.

  Alain Luxembourg – Aerohive
 • JUVO heeft in 3-it een klantgerichte en meedenkende partner gevonden om onze eigen omgeving te ondersteunen alsook onze klanten een totaal pakket te kunnen aanbieden bij onze managed services!

  Lodewijk Babi – JUVO
 • 3-it is een zeer capabele EMC specialist. Niet alleen technisch maar ook meedenkend in oplossingen een waardevolle partner.

  Hans Hendrikx – IT Services Nederland
 • 3-it is steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in IT security, netwerking en storage. Hun hoge technologische expertise en oplossingsgerichte aanpak maakt hen een waardevolle partner voor hun klanten en voor Exclusive Networks.

  Stefaan Leroux – Exclusive Networks
 • Als EMC Systeem Integrator is 3-it voor Tech Data reeds meerdere jaren een zeer waardevolle partner. Ze zijn het levende bewijs dat gespecialiseerde partijen succesvol kunnen zijn dankzij een no-nonsens aanpak gebaseerd op een gedegen technische bagage.

  Carl Poupaert - Tech Data