Onze visie en waarden

Partnership, betrouwbaarheid, kwaliteit, duidelijkheid, inlevingsvermogen en passie. Daar staat 3-it voor. Door onze persoonlijke aanpak en door echt naar u te luisteren maken we het verschil.

 

WIJ DENKEN MET U MEE

3-it wil dat u als klant krijgt wat u helpt vooruit te komen. Dat klinkt heel veelbelovend en oh zo makkelijk. Door onze persoonlijke aanpak en door echt naar u te luisteren proberen we dat verschil te maken en een echte partner voor u te zijn. Het aandragen van de juiste oplossing om uw vragen te kunnen beantwoorden kan alleen maar als we exact weten wat uw speelveld is en wat u daarbinnen bezighoudt.

PARTNERSHIP

Een goed partnership met onze medewerkers en onze leveranciers zijn een randvoorwaarde om er zeker van te zijn dat we als team de juiste partner zijn voor onze klanten. Dit zal zich dan ook vertalen in langdurige werkrelaties.

betrouwbaarheid

We zetten dan ook betrouwbaarheid duidelijk voorop als we onze leveranciers kiezen. Maar ook bij het kiezen van de mensen die namens 3-it u verder komen helpen. Want alleen met de juiste klik zult u zich ook echt geholpen voelen. Die betrouwbaarheid vertaalt zich ook in een degelijk advies, projecten en beheer.

Kwaliteit

Door  “best of breed” oplossingen aan te bieden, die aansluiten op uw verwachtingen, is de kwaliteit ervan gegarandeerd. Naast een duidelijke sturing van onze projecten, diensten en mensen garanderen we een kwalitatief hoge service.

Duidelijkheid

Ons stokpaardje is duidelijkheid. Wij weten wat u verwacht, dus u moet ook weten wat u van ons mag verwachten. U zal dat terugvinden in onze ontwerpen, onze oplossingen, maar zeker ook in het naleven van gemaakte afspraken.

Inlevingsvermogen

De term ‘inlevingsvermogen’ klinkt vaak heel wazig, maar dat is het voor ons allerminst. Het is datgene wat u bezighoudt begrijpen en uw bedrijfscultuur leren kennen. Waardoor we u uiteindelijk oplossingen kunnen aanbieden die aan uw behoeftes voldoen en passen binnen uw bedrijf.

Gepassioneerd

Met een gemotiveerde en gepassioneerde instelling leveren we dat stukje extra waar u als klant alleen maar beter van kan worden.

Call to action visie en waarden

Wil je ons beter leren kennen?