Referenties

Een persoonlijke, vriendelijke en professionele IT dienstverlening, met een begeleiding op maat en een planning op lange termijn die aan onze specifieke noden beantwoordt.

Brecht De Staercke – Simim

3-it betekent voor Aurubis Belgium een betrouwbare partner voor dagdagelijkse IT ondersteuning, waarbij we kunnen rekenen op zeer bekwame, jonge mensen die onze eindgebruikers graag zien langskomen. Daarnaast tonen ze zich een waardige partner met de nodige expertise op vlak van infrastructuurprojecten.

Ann Colen – Aurubis Belgium n.v.

Een betrokken partner voor onze flexibele resource behoefte.

Emile Stam – Salves Business Productivity

Als ‘multi tenant’ Business Center hebben wij nood aan 'multifunctionele' IT support. 3-it heeft reeds bewezen dat ze ons kunnen ontzorgen in dit domein door inzet van hun excellente expertise! Wij zijn een tevreden klant.

Nicolaas Geenen – Frame21 - Business & Event Center

Betrouwbaar, oplossend handelen en accuraat, kortom de ideale IT partner voor ons bedrijf.

Sven Augusteyns – Bondec

3-it: correcte afspraken die worden nageleefd!

Raf Janssens – 4technics

Voor elke opdracht de juiste invulling! In zee gaan met 3-it betekent dat je kan putten uit meerdere profielen. Je kan binnen hetzelfde budget meerdere kennisbronnen aanboren. 

Filip Onkelinx – Van Havermaet Groenweghe

3-it has demonstrated great professionalism and technical competence in positioning Aerohive products and supporting its customers. A very good Aerohive partner.

Alain Luxembourg – Aerohive

Wij zijn heel tevreden over de dagelijkse support die 3-it voor ons invult. Je kunt er rekenen op snelle reactietijden en de juiste expertise. Ook projecten worden met de meeste zorg afgerond.

Gert Bogaerts – Phlippo

Meedenkend, adviserend en een vlotte service: voor onze scholen een echte aanwinst!

Bart Opsteyn – Basisschool / BuSo-KIDS

JUVO heeft in 3-it een klantgerichte en meedenkende partner gevonden om onze eigen omgeving te ondersteunen alsook onze klanten een totaal pakket te kunnen aanbieden bij onze managed services!

Lodewijk Babi – JUVO

3-it is een zeer capabele EMC specialist. Niet alleen technisch maar ook meedenkend in oplossingen een waardevolle partner.

Hans Hendrikx – IT Services Nederland

3-it is steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in IT security, netwerking en storage. Hun hoge technologische expertise en oplossingsgerichte aanpak maakt hen een waardevolle partner voor hun klanten en voor Exclusive Networks.

Stefaan Leroux – Exclusive Networks

Uitstekende projectmanager met verstand van zaken en gevoel voor de organisatie.
Mede dankzij deze inzet hebben we als organisatie in korte tijd een grote stap voorwaarts gemaakt.

Kees Broekman – VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg

Een IT-partner die luistert, meedenkt, een betaalbare oplossing voorstelt en zich houdt aan termijn en budget.

Benny Aerts – Smet Group

Zeer kundige engineers kenmerkt 3-it. Onafhankelijk van merk en leverancier adviseren ze ons naar een hedendaagse oplossing voor onze uitdagingen. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van onze klanten en hun eigendommen blijven garanderen.

Sibbe Gielen - Brink’s Netherlands

Voor Planet Interior is IT (soft en hard) onze achillespees, een state of the art omgeving is dan ook een must. 3-it bleek de afgelopen jaren een vertrouwenswaardige partner te zijn voor al onze urgente en minder urgente IT-issues. Proactief en met goede raad leiden zij onze IT investeringen in goede banen en de maandelijkse controle zorgt voor een onberispelijke staat van dienst.

Jan Baelus - Planet Interior

3-it: een firma met visie naar de toekomst toe. Gefocust op kwaliteit. Met de juiste technische ondersteuning inhouse worden projecten tot een goed einde gebracht. Zeer klantvriendelijk en oog voor prijs/kwaliteit verhouding. Een zeer fijne firma om mee samen te werken!

Fabienne Verbeek - Group NDLE Automation nv

Als EMC Systeem Integrator is 3-it voor Tech Data reeds meerdere jaren een zeer waardevolle partner. Ze zijn het levende bewijs dat gespecialiseerde partijen succesvol kunnen zijn dankzij een no-nonsens aanpak gebaseerd op een gedegen technische bagage.

Carl Poupaert - Tech Data

Snel, secuur, kwalitatief, flexibel.
Wat wens je nog meer van je IT-partner?

Bjorn Claes - Gemeente Balen

In onze zoektocht naar een betrouwbare B2B-partner voor een slimme BaaS oplossing zijn we bij 3-it uitgekomen. 3-it onderscheidt zich van de concullega ’s door de juiste technologie te kiezen en deze op een gebruiksvriendelijke manier aan Softconstruct aan te bieden.

Marc Holemans - Softconstruct